Det tog styggt

20130828-220546.jpg

Efter löpning kommer vila!

…på Mörtlan att springa idag. Efter vissa pass blir jag bara helt slut, nästan så att jag inte orkar gå upprätt i trappan på väg till övervåningen. Det är som att gå i kvicksand och jag kippar efter luft när jag äntligen är uppe.

Händer det för dig också ibland?

Det enda som kan bota mig då är en stunds liggvila, helst sömn. Jag vågar påstå att det inte finns något som är skönare än att först få ta ett hett bad och där efter krypa ner i sängen och blunda efter ett hårt träningspass. Kroppen liksom flyter ut på madrassen och ligger så nära lakanet det går. Täcket är aldrig så mjukt som då…och min själ aldrig så stilla och så lugn. Allt är bra, jag är lycklig.

Känner du igen dig?

bild-23

Kittad för dagens löpning! Norskflaggad mössa fick jag i julklapp!

Efter en stund i vågrätt läge brukar jag återhämta mig och kan stiga upp igen och delta i livet som obehindrat snurrat på under tiden jag tog min paus.

Att vila på det sättet efter träning är ju bara möjligt på helgen eller när man är ledig från jobbet. Det är väl en stor anledning till att vi inte alltid kan träna som vi ”vill” utan som vi ”får”. Åh, lyckliga äro de som får ha sin träning som sitt jobb!

Idag har jag varit ledig från mitt vanliga jobb och då har jag kunnat springa och fått vila efteråt! En extra bra och härlig dag! Det som dessutom känns riktigt hoppfullt är att ryggen inte bråkar lika mycket med mig just nu och att mitt knä inte heller är så svullet längre!

bild-24

Superbra dubbar att sätta på vanliga löparskor. jag hade bra fäste även på is idag! Tack snälla Lisa fredholm för presenten! :*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s