På kurs

…igen!

Det har hunnit bli ett stort antal kurser och utbildningar för min del sista året. Iloveit! Jag tröttnar aldrig på att få ny kunskap. Men vem tröttnar väl på det?

Jag tror faktiskt inte att en endaste människa tycker att det är tråkigt att lära sig nya saker. Det nya ger en härlig känsla av frihet och kraft. Vissa saker är dock roligare och mer intressanta än andra att lära sig mer om. I mitt fall lystrar min hjärna mer uppmärksamt till ämnen som biologi och kemi än till historia och geografi. 🙂

Idag reste jag ända till Malmö för att gå kurs för att få bli återförsäljare och användare för en särskild medicinsk hudvårdsserie.
Jag är väldigt glad att jag (och min klinik) fått möjlighet att dels gå kursen och att få tillåtelse att använda och sälja just dessa produkter.
Det är många som så önskar men som inte uppfyller kraven som företaget ställer. Jag är lyckligt lottad! 🙂

Resa betyder tidsåtgång vilket gör att jag inte kunnat träna på två dagar. Jag hoppas på att kunna få till minst ett bra pass i morgon. Jag har tyvärr inte så många grenar kvar att välja på. Simma funkar dåligt på grund av hemsk allergi (av pollen i vattnet ute) och löpningen är utesluten tills dess jag får veta vad som är fel i min rygg/höft. Provade jogga (6min/km i 9km med flera pauser!) i lördags vilket resulterade i två nätter med värk. Skit…

Däremot har cyklingen börjat kännas bra igen. Jag ligger efter i form men glädjen och kraften finns åter inom mig. Jag älskar att cykla och fick till fyra riktigt fina turer förra veckan i sol och värme med underbara värmländska vyer som frambringade många glada utrop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s